Estetica dentara

Istoria ne invață faptul că oamenii au avut tendința de a găsi un înlocuitor dintelui lipsă prin metoda transplantării și chiar a unor tehnici de implantare. Începutul implantelor dentare are loc la egipteni, etrusci și grecii antici. Civilizațiile acestea au încercat o serie de materiale cu care să facă implantarea, cum ar fi os, jad și metal. În era moderna, Implantul Dentar a devenit singura sursă de a înlocui un dinte extras cu unul artificial care să funcționeze în armonie cu  biocompabilitatea osoasă a pacientului.

Va oferim tratamentele de:

  • albire dentara;
  • fatete de ceramica/zirconiu;
  • coroane integral ceramice;
  • coroane de zirconiu;
  • incrustatii din ceramica/ zirconiu( inlay/onlay);
  • bijuterii dentare.

Toate manoperele se realizeaza pentru oferirea unui zambet sanatos, stralucitor si plin de incredere in sine.

Fatetele dentare sunt lucrari protetice subtiri, care acopera fata exterioara, vizibila a dintilor, pentru a  modifica forma, culoarea, dimensiunea si pozitia. Ele sunt lipite pe suprafata dintilor si se folosesc in cazurile  de inchiderea unui spatiu interdentar, fara a apela la tratamentul ortodontic

Incrustatiile din ceramica/ zirconiu numite inlay sau onlay. Acestea se folosesc pentru a inlocui obturatiile vechi din compozit, care in timp si-au modificat culoarea sau s-a cariat pe langa obturatie, sau fracturat, sau pentru inlocuirea obturatiilor de amalgam vechi.Interventiile sunt minim invazive.

 

 

 

 

 

 

 

Coroane metalo-ceramice

 

 

Coroane integral-zirconiu

Coroane integral ceramice